9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 415 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Onze uitjes kunnen weer geboekt worden, geheel conform de RIVM richtlijnen

50 Tinten Wallentour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
50 Tinten Wallentour in Amsterdam

De wereld van de SM zit vol geheimen

Onze 'sm meesteres' gaat dan ook met jullie als professionele gids op pad om alle geheimen van de Amsterdamse Wallen aan jullie te onthullen. Zij vertelt je allerlei verrassende verhalen. Het is een erotische rondleiding met een feestelijk karakter die afgesloten wordt in een echte SM-omgeving.

Op het laatste adres worden alle attributen even tevoorschijn gehaald en gaan jullie collectief......een leuke workshop SM doen! Jullie meesteres doet af en toe even wat handelingen voor en vertelt in geuren en kleuren wat er tegenwoordig allemaal op SM-gebied voor handen is. Zeer leerzaam....vooral voor de bruid...of de gom....ja, nu je het zegt, ik zoek nog een nieuwe hobby.

Fotoshoot:

Altijd jezelf eens willen zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Bij Tours Amsterdam organiseren wij allerlei fotoshoots! Een professionele fotoshoot van jou, de bruid of de gom achter het venster, voor € 32,50! Informeer naar wat kan en niet kan...

Deze tour combineren met andere activiteiten?

Tours Amsterdam is onderdeel van één van de grootste evenementenbureaus van Nederland en dus kan je elke tour zo combineren met wat anders! Combineer deze stadstour bijvoorbeeld eens met een gezellig diner of een stevige lunch! Een ideaal dagje uit in Amsterdam samen met vrienden is zo te organiseren!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • Vakkundige gids door een echte sm meesteres
  • Gezellige rondleiding over de Wallen
  • Afsluiting middels SM-workshop voor de vrijgezel
  • Te boeken voor het ultieme vrijgezellenfeestje
  • Te boeken op het door jullie gewenste tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan