9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Architectuur Rondleiding Oostelijk Havengebied in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Architectuur Rondleiding Oostelijk Havengebied in Amsterdam

Jullie bezoeken het KNSM-eiland en onze gids vertelt iets over de ontwerpopzet van Jo Coenen. Over het trendzettende gebouw 'Piraeus' van Hans Kollhoff en over het gebouw The Whale van Frits Van Dongen dat vanaf hier het beste te zien is. Op het Java-eiland tref je het in een modern jasje gestoken grachtenontwerp van architect Sjoerd Soeters. We bezoeken ook de beroemde dwarsgrachtjes met grachtenpandjes van 19 verschillende architecten.

Tegenwoordig heeft dit gebied zich ontwikkeld tot een moderne en gewilde woonwijk met opmerkelijke en gevarieerde architectuur. Je weet werkelijk niet wat je ziet! Diverse stijlen lopen door elkaar heen en in elkaar over waarbij een belangrijk deel van de bestaande monumentale architectuur op een indrukwekkende wijze behouden werd. Bezoek het Oostelijk Havengebied en geniet van de boeiende anekdotes van jullie gids!

TourTip:

Deze architectuurtour kan ook met de fiets worden gedaan tegen een meerprijs van € 7,50 p.p. excl. BTW.

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan