9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Tours Amsterdam heeft in de loop der jaren een gigantisch bestand van rasechte Amsterdamse artiesten opgebouwd. Elke artiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Tours Amsterdam regelt ook bijzonder drukwerk dat voor u als u dat wenst! Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering! Informeer naar alle mogelijkheden!
Lees meer
Comfortabele boot
Tours Amsterdam werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Amsterdam.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Wij van Mokum Events hebben ruime ervaring met uitjes en bedrijfsfeesten in Amsterdam. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Tours Amsterdam heeft zeer goede samenwerkingsverband met diverse cateraars in Amsterdam. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Tours Amsterdam gemakkelijk en veilig op verschillende manieren betalen, contant of bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Tours Amsterdam biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw Mokum Event? Of na een lekkere vermoeiende dag in Amsterdam rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Tours Amsterdam biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Amsterdam, om daar deel te nemen aan een Mokum Event.
Lees meer
Restaurant
Door de goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Amsterdamse horeca, is Tours Amsterdam in staat u een interessante variëteit aan uitstekend restaurants te bieden.
Lees meer
Tickets
Tours Amsterdam heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering:
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan