9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 474 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Coffeeshop stadstour door Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Coffeeshop stadstour door Amsterdam

Voor deze gelegenheid hebben wij een gids voor jullie klaar staan die op z'n tijd ook wel eens een jointje opsteekt, een insider dus met veel ervaring. Maar ook iemand die alles weet over de geschiedenis van verdovende middelen of bijvoorbeeld het soms niet al te duidelijke verschil tussen hard- en softdrugs. Misschien kan hij jullie ook nog eens de 'ins en outs' van het Nederlandse gedoogbeleid aan jullie uitleggen. Iets wat de minister van justitie zelf niet eens kan uitleggen en zeker niet wenst uit te leggen aan zijn buitenlandse collega's.

Uiteraard gaan jullie tijdens deze Coffeeshop Tour ook ergens naar binnen om de waren 'aan een nader onderzoek te onderwerpen'. Je kunt je ook laten adviseren door onze gids bij de aankoop van jouw eigen favoriete merk. Denk er om: niet meer dan 5 gram maar zeker genoeg voor een stevige joint!

Minimum leeftijd voor toegang tot de coffeeshop is 18 jaar.

TourTip:

Deze rondleiding van Tours Amsterdam is ook per fiets of per step te doen! Wij huren voor jullie een paar solide fietsen of kick-bikes zodat je tussendoor ook nog wat aan beweging doet! Heb je na afloop van jullie stadstour wat calorieën verbrand? Dan kan je vervolgens nog één van onze lekkere diners of lunches bijboeken! Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan