9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bij ons in de Jordaan stadstour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Bij ons in de Jordaan stadstour in Amsterdam

De Jordaan is meer dan Johnny Jordaan en Tante Leen. De diverse pandjes en hofjes verbergen de meest interessante verhalen en anekdotes. Jullie bekijken de gevelstenen en vernemen ondertussen uitgebreide historische achtergrondinformatie over de geschiedenis van de Jordaan.

Deze stadstour door de Jordaan gaat ook over de bewoners van deze bekende Amsterdamse volkswijk, zowel die van vroeger als die van nu. En ook over de muzikale geschiedenis van volkszangers als Johnny Jordaan en Tante Leen; we wandelen zelfs over het naar hun vernoemde plein!

Tevens brengen jullie een bezoekje aan het Theo Thijssen Museum! Halverwege de middag nemen jullie even de tijd voor een kopje thee of koffie en een heerlijk appelgebakje in een gezellig café. Wandel mee en ontdek waar al die bekende Jordanese artiesten eigenlijk altijd over zongen!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bezoek Theo Thijssen Museum
  • Kopje koffie / thee en gebak
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan