9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Body Worlds: The Happiness Project

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Ontdekkingstour van het menselijk lichaam en de menselijke geest

Body Worlds: The Happiness Project

Het is niet alleen maar een tentoonstelling, The Happiness Project geeft aanknopingspunten voor het verbeteren van je geluksniveau. De getoonde lichamen in BODY WORLDS zijn afkomstig uit een donorprogramma. Wereldwijd bezochten al bijna 40 miljoen mensen de exposities. BODY WORLDS: The Happiness Project is gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Damrak 66. Hadden we eigenlijk al gezegd dat je in de expositie ook kunt schommelen, voor een instant-geluksgevoel?

Samen met een enthousiaste gids van Tours Amsterdam bezoeken jullie de tentoonstelling en kom je meer te weten over wat geluk voor jou betekent. Tot slot geven we huiswerk mee in de vorm van je eigen ‘happiness project’– een kaartje met daarop een opdracht waarvan je gelukkig wordt…. Have a happy visit!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • Entree Body Worlds
  • Happiness siliconen polsbandje of happiness button
  • Geluksopdracht

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan