9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 464 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crimitour met oud-rechercheur door Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Crimitour met oud-rechercheur door Amsterdam

Deze 'Crimitour' gaat over de Wallen en dwars door het kleurrijke Chinatown. Onderweg bekijken jullie natuurlijk ook de burelen van het voormalig bureau Warmoesstraat, hoor je alles over de moord op 'magere Josje' en zie je waar de Chinezen sinds jaar en dag aan het gokken zijn. Tussendoor nemen we even pauze in een donkerbruin café voor een gezellige drankje om nog wat meer verhalen te horen over de criminele historie van dit stadsdeel.

Van Chinatown naar de Wallen en door naar de Zeedijk waar het in de jaren '70 en '80 een flinke bende was. Op elke straathoek werd coke en heroïne verhandeld, de nonnen sloegen er een kruisje bij, het leger des Heils opende haar deuren, de junks laveerden op elke straathoek, agenten in burger die de boel in de gaten probeerden te houden, alles liep in die tijd allemaal door elkaar. En dan had je nog de homoscene, de leernichten die hun sexuele vrijheid openlijk vierden, de moorden op prostituees en meer van die verhalen!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • Professionele gids (oud-rechercheur van Bureau Warmoesstraat)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan