9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dam tot Jordaan Rondleiding met gids in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Dam tot Jordaan Rondleiding met gids in Amsterdam

Bolle Jannen en Tante Nellen, de stad zit er vol mee! Jullie gids mixt grappige anekdotes over Johnny Jordaan met de actualiteit en laat jullie alle bezienswaardigheden tussen de Dam en de Jordaan zien.

Jullie wandelen vanaf de Dam langs alle bekende monumenten en grachten en stappen pardoes een echte Amsterdamse kroeg binnen waar de kastelein al jaren de grootste sport van de stad bedrijft; een biertje tappen met een tweeduims schuimkraag! Bij elk pand en bij elke kroeg is wel een grappige, fraaie en lachwekkende anekdote te vertellen.

De Dam tot Jordaan rondleiding combineren met andere activiteiten?

Tours Amsterdam is onderdeel van één van de grootste evenementenbureaus van Nederland en dus kan je elke tour zo combineren met wat anders! Combineer deze stadstour bijvoorbeeld eens met een gezellig diner of een stevige lunch, een rondvaart of een bezoek aan het Rijksmuseum! Een ideaal dagje uit in Amsterdam samen met vrienden of collega’s is zo te organiseren!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan