9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gaytour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Gaytour in Amsterdam

Leer alles over de Gay Games en het eerste homocafé van Nederland, geopend door Bet van Beeren, de 'Koningin van de Zeedijk'. Weet je eigenlijk waar de roze driehoek nu eigenlijk voor staat? Ken je de achtergronden van het homomonument? Drink en dans mee op de beroemde 'gay strip' van Amsterdam, de Reguliersdwarsstraat en struin langs de bekende homo informatiepunten en seksshops.

De Gaytour is een gezellige rondleiding en stadswandeling langs bekende plekken die iets te maken hebben met de homoscene in Amsterdam en is zeker ook geschikt voor de heteroseksueel die wel eens wat meer wilt weten. We zetten een echte leernicht of travestiet in om jullie gezelschap te vermaken en te informeren. Veel plezier!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Pauze in een zeer bekend homocafé
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan