9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grachtengordel Tour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Grachtengordel Tour in Amsterdam

Eindelijk kom je te weten waarom Amsterdam op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Waarom zijn die grachten ooit aangelegd en wie maakte het stedenbouwkundig plan hiervoor? De grachtengordel van de stad vormt de basis van de oude zeventiende eeuwse stad. Dit prachtige stukje Mokum uit de Gouden Eeuw bestaat voornamelijk uit grachtjes, bruggetjes en prachtige 17-eeuwse grachtenpanden, waarvan de meesten aan de buitenzijde nog geheel in oorspronkelijke staat zijn behouden.

Jullie gids vertelt tijdens deze grachtentour alles over het bijzondere stelsel van grachten en bruggen en over de Gouden Eeuw, de gevolgen en overblijfselen hiervan. Tussendoor zullen jullie één van de vele gezellige Amsterdamse cafés bezoeken om even uit te blazen en te genieten van een lekker drankje. Cheers!

TourTip:

Deze rondleiding van Tours Amsterdam is ook per fiets of per step te doen! Wij huren voor jullie een paar solide fietsen of kick-bikes zodat je tussendoor ook nog wat aan beweging doet! Heb je na afloop van jullie stadstour wat calorieën verbrand? Dan kan je vervolgens nog één van onze lekkere diners of lunches bijboeken! Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan