9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hazes Tour met Gids door Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Hazes Tour met Gids door Amsterdam

Tijdens de tour wordt uiteraard de Pijp bezocht, de thuisbasis van waaruit André de wereld veroverde. Zijn liefde voor de blues begon al jong toen hij een optreden van BB King bijwoonde en zijn zangtalent werd in 1959 ontdekt door Johnny Kraaykamp sr. toen André optrad op de Albert Cuypmarkt. Het standbeeld dat daar van de grote volkszanger is opgericht, geeft nog eens aan hoeveel de echte Amsterdammer genoten heeft van zijn liedjes en repertoire.

Tijdens de stadswandeling vertelt jullie gids in geuren en kleuren het levensverhaal van onze geliefde volkszanger. Ook een pauze in een gezellig café staat op het programma!

Deze Tour afsluiten met een écht Hazes smartlappenfeest?

Willen jullie na de stadstour de meest melancholische nummers van Hazes meezingen? Dat kan altijd worden georganiseerd. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Gezellige rondleiding door De Pijp
  • Bezoek aan de favoriete kroeg van Hazes
  • 1 Drankje (bier, fris en/of huiswijn)

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan