9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 474 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jordaan & Wallentour met gids in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Echte Mokumse gezelligheid ontdekken!

Jordaan & Wallentour met gids in Amsterdam

Tijdens deze stadstour wandelen jullie ook rechtstreeks een echte Amsterdamse kroeg in voor het welbekende gerstenat van een niet nader te noemen bekend wereldberoemd biermerk! Een kopje koffie is natuurlijk ook altijd mogelijk, daar staat de kastelein niet van te kijken!

Gezellige, komische en verrassende stadsverhalen uit de Jordaan

De Jordaan is de laatste jaren veranderd, maar één ding blijft hetzelfde; als je eenmaal in de Jordaan woont, wil je nooit meer weg! Bekende volkszangers als Johnny Jordaan en André Hazes zijn hier ooit hun carrière begonnen. Dan wordt het tijd voor een kijkje op de Wallen. Je wandelt over de Zeedijk, langs de Bananenbar en door de Trompettersteeg. En alweer is jullie gids erbij om op elke straathoek een leuk verhaal te vertellen! Veel plezier!

De Jordaan & Wallentour combineren met andere activiteiten

Tours Amsterdam is onderdeel van één van de grootste evenementenbureaus van Nederland en dus kan je elke tour zo combineren met wat anders! Combineer de Jordaan & Wallentour bijvoorbeeld eens met een gezellig diner of een stevige lunch, een rondvaart of een bezoek aan het Rijksmuseum! Een ideaal dagje uit in Amsterdam samen met vrienden of collega's is zo te organiseren!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan