9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PC Hooft Tour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Stadstour rond en door de PC Hooft

PC Hooft Tour in Amsterdam

Wandel mee vanaf het Museumplein tot aan de Beethovenstraat, door het prachtige en statige Oud Zuid in Amsterdam op weg naar de PC. De 'PC' spreekt altijd tot de verbeelding. Er worden zelfs hele tv-programma’s aan gewijd, denk aan het programma 'Bij ons in de PC' van Jort Kelder. Hier winkelt welvarend Nederland bij winkels als Gucci, Chanel en Louis Vuitton, terwijl hun Ferrari’s, Bugatti’s en Bentley’s achteloos dubbel geparkeerd staan...

In de omgeving van de PC Hooft is het goed toeven, vooral in die pandjes langs het vondelpark die soms nog worden bewoond en niet allemaal in handen zijn gekomen van advocaat zus of onroerend goedtycoon zo! Loop met ons mee en ontdek de meest welvarende buurt van Amsterdam.

TourTip:

Deze rondleiding van Tours Amsterdam is ook per fiets of per step te doen! Wij huren voor jullie een paar solide fietsen of kick-bikes zodat je tussendoor ook nog wat aan beweging doet! Heb je na afloop van jullie stadstour wat calorieën verbrand? Dan kan je vervolgens nog één van onze lekkere diners of lunches bijboeken! Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Complete stadstour in de buurt en door de PC Hooftstraat
  • Patserbakken, PC-tractoren en pimpmobiels....
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan