9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pijp Promenade Rondleiding in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Pijp Promenade Rondleiding in Amsterdam

In deze buurt vind je ook de beroemde Albert Cuypmarkt waar het altijd druk en gezellig is (ook als het weer er niet naar is). Jullie bekijken uiteraard ook het bekende standbeeld van de eerder genoemde volkszanger dat hier ter nagedachtenis aan hem in volle glorie te bewonderen is.

Doe de altijd gezellige Pijp Promenade Hazes Tour en pauzeer even in 't café

De Pijp wordt soms wel eens de Amsterdamse versie van het Parijse 'Quartier Latin' genoemd. Dat is niet zo vreemd want de vele cafés en winkeltjes maken deze buurt echt een gewild woongebied. Tot slot nemen we jullie mee naar een gezellig café om even te ontspannen en van een lekker drankje te genieten. Proost!

De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

TourTip:

Deze rondleiding van Tours Amsterdam is ook per fiets of per step te doen! Wij huren voor jullie een paar solide fietsen of kick-bikes zodat je tussendoor ook nog wat aan beweging doet! Heb je na afloop van jullie stadstour wat calorieën verbrand? Dan kan je vervolgens nog één van onze lekkere diners of lunches bijboeken! Bespreek jullie wensen met onze medewerkers!

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Pauze in gezellig Amsterdams café
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan