9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 474 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding over de Wallen

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Rondleiding over de Wallen

Zie hoe de dames van plezier zich aanbieden achter het raam. Jullie goed ingevoerde wallengids vertelt honderduit over de geschiedenis van de prostitutie in Amsterdam en over alle geschreven en ongeschreven wetten. Hij laat jullie ook genieten van enkele fantastische anekdotes over bekende Amsterdamse hoeren en hun (soms wereldberoemde) klanten.

Hoor ervaringsverhalen uit de eerste hand en bezoek het PIC-Amsterdam

Ook maken jullie tijdens de tour even kennis met een dame van plezier die uit de eerste hand kan vertellen hoe het er tegenwoordig aan toe gaat op de Wallen en waarom zij ooit voor dit beroep heeft gekozen. Jullie bezoeken uiteraard ook het Prostitutie Informatie Centrum (jazeker, dat bestaat!) voor nog meer achtergrondinformatie.

In maart 2007 werd op het Oudekerksplein, tijdens één van de open dagen op de Wallen, het bronzen standbeeld ‘Belle‘ onthuld. Belle is in opdracht van Mariska Majoor gemaakt door kunstenares Els Rijerse als eerbetoon aan alle sekswerkers in de wereld. Belle heeft een belangrijke boodschap die ook staat vermeld op de zwart stenen sokkel: ‘respect sexworkers all over the world!’

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Professionele gids
  • Bezoek aan het Prostitutie Informatie Centrum
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan