9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scootertour met gids in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Scootertour met gids in Amsterdam

Jullie gids vertelt van alles over de bezienswaardigheden die jullie onderweg tegenkomen. Uiteraard kunnen we onderweg, als jullie dat willen, even stoppen voor een kopje koffie of iets anders in één van de vele cafeetjes in de binnenstad.

Kies uit de volgende coole scootertours:

Tour 1: de toeristische scootertour

Rij in circa 2 uur door de Jordaan, het Vondelpark, de P.C. Hooftstraat, langs het Museumplein, de Amstel, over het Leidseplein, de Magere Brug en de Wallen. Een complete scootertour waarbij je de bekendste hotspots van de stad te zien krijgt.

Tour 2: de scootertour die een andere kant van Amsterdam laat zien!

Tijdens deze tour rij je onder deskundige begeleiding gedurende 3 uur langs een aantal bijzondere plekjes van Amsterdam. We nemen jullie mee naar o.a. het Oostelijk havengebied met haar bijzondere bebouwing op o.a. het Java Eiland, de verbouwde pakhuizen op de Westelijke Eilanden, de Amsterdamse Schoolstijl van de Spaarndammerbuurt en de Albert Cuypmarkt en vele kroegen in de Pijp.

Scooters - Tweezitters

Jullie rijden met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat. Tegen een meerprijs van € 27,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • 1 scooter per 2 personen Pauze in typisch Amsterdams café
  • Vakkundige gids (échte Amsterdammer)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan