9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 452 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Spooktour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Spooktour in Amsterdam

Zelfs de meeste nuchtere types onder jullie worden nog zenuwachtig van deze spooktocht. Is er meer tussen hemel en aarde? En wat hebben die deftige families van weleer die hier woonden en stierven aan jullie te vertellen?

Deze spookachtige stadswandeling vindt plaats nadat de schemer is ingetreden zodat jullie optimaal kunnen genieten van de straatlantaarns en de prachtig verlichte bruggen van de stad. Natuurlijk kan je dit arrangement uitstekend combineren met een heerlijk diner zodat je fris en fruitig bent voor het aankomende nachtelijk avontuur, wat dankbare energie voor al je zintuigen....

Spooky!!!! Lekker griezelen tijdens jullie tour door de stad? Je ziet overdag niet alleen veel nog levende spoken op straat in Amsterdam, maar er zijn ook nog onzichtbare spoken....Ga op stap met een stadsgids van Tours Amsterdam en ontdek macabere verhalen en donkere stegen waar in het donkere verleden heel wat geheimzinnigs heeft afgespeeld. Deze Spooktour is een stadswandeling met sinistere momentjes, flikkerende straatlantaarns en plotseling zichtbare schaduwen.

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Pauze in spookachtig....maar heel gezellig Amsterdams café
  • Professionele gids en storyteller
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan