9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadstour IJburg met gids in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Stadstour IJburg met gids in Amsterdam

Als je wel eens vanaf de A10 (Ringweg Oost) naar het noorden bent gereden, is je ongetwijfeld de vreemde witte brug opgevallen die, vlak voor je de Zeeburgertunnel induikt, aan je linkerhand verschijnt. Dit is de in de Ennäeus Heermabrug, ontworpen door architect Nicolas Grimshaw. Amsterdammers hebben de brug inmiddels omgedoopt tot de Dolly Partonbrug. Als je 'm ziet snap je waarom...

Jullie bekijken onder meer het zogenaamde Steigereiland waar prachtige straatwanden zijn gebouwd en waar een heuse waterwijk is gebouwd met drijvende woningen, paalhuizen en kadegebouwen. Verderop staan de grote bouwblokken van het Haveneiland. Met veel nadruk is daar gezocht naar een balans tussen orde en chaos. De opzet is streng, maar de openbare binnenplaatsen bieden een ongekende variatie.

Op het Kleine Rieteiland staan tal van experimentele stadsvilla´s. En zo zijn er nog tal van bijzondere architectonische hoogstandjes te bekijken. Bezoek de eilanden met een enthousiaste gids van Tours Amsterdam als je IJburg van A tot Z wilt leren kennen!

TourTip:

De tocht kan ook met de fiets worden gedaan tegen een meerprijs van € 7,50 p.p. excl. BTW.

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Caféstop naar keuze
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan