9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadstour Wallen & Yab Yum Unlocked Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Stadstour Wallen & Yab Yum Unlocked Amsterdam

Op diverse etages van het museum bevinden zich talloze parafernalia, merchandising en promotieartikelen die Yab Yum ooit zo bekend maakte bij toeristen over de hele wereld. In de bar vind je nog de originele bartender van weleer die jullie nog een paar sappige anekdotes weet te vertellen over het reilen en zeilen op een doordeweekse avond in Yab Yum. Je bezoekt de bar en neemt plaats in de exclusieve 'caviar room'. Ook zie je de kleedkamers van de meisjes van plezier.

"Yab Yum is gevestigd in een statig 17e-eeuws grachtenpand aan het Singel 295. De unieke locatie, buitengewoon mooie gastvrouwen en de exclusieve vorm van dienstverlening maken de Yab Yum een unieke beleving."

"Gedurende haar bestaan is dit niveau ook onderkent en hebben de diverse producten zich kunnen meten aan wereld klasse. De service van de Club, de geschonken champagne, discretie en het niveau van de dienstverlening hebben iets mystieks. U maakt onderdeel uit voor een sprookje van duizend(euro) in een nacht!"

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in English.

Inclusief
  • Rondleiding Wallen met ervaren privé gids
  • Entree Unlocked
  • Rondleiding Yab Yum Unlocked
  • De Yab Yum eXperience
  • Bezoek aan de Yab Yum Bar en 'Caviar Room'
  • Filmpresentatie en fototentoonstelling
  • Bezoek aan kleed- en dokterskamer
  • Museumshop aanwezig

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan