9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Verborgen Schatten Tour in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Rondleiding ‘Ons Lieve Heer op Solder’

Verborgen Schatten Tour in Amsterdam

Deze kerk is een typisch voorbeeld van de voor Nederland zo kenmerkende (religieuze) tolerantie, waarvoor Willem van Oranje in de 16de eeuw de basis legde. Vrijheid van geloof en vrijheid van geweten vormen tot op de dag van vandaag de pijlers van het museum. Daardoor is Museum Ons’ Lieve Heer op Solder ook nu nog een prachtige plek van beleving én bezinning.

Rondleiding Oude Kerk

Ook nemen we een kijkje in het oudste gebouw van de stad; de Oude Kerk. Deze kerk stamt uit ca. 1250 en is gewijd aan de Heilige Sint Nicolaas, bisschop van Myra (jazeker, Sinterklaas..).
De kerk beschikt over prachtige 16e eeuwse gebrandschilderde ramen en diverse praalgraven van Nederlandse zeehelden. Onder de ruim 2500 grafzerken in de kerk bevindt zich het graf van Saskia van Uylenburgh, de eerste echtgenote van Rembrandt, de kerk waar zij ook getrouwd zijn.

Tijdens de tour wordt uiteraard even gepauzeerd en bezoeken jullie een gezellig bakkerswinkeltje op de Wallen. Uiteraard kan je ook een diner of lunch na afloop van deze stadstour boeken. Wij weten de lekkerste restaurants in de buurt te vinden! Bespreek het complete tourprogramma met onze medewerkers.

Entertaining Amsterdam City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english

Inclusief
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Entreetickets Ons’ Lieve Heer op Solder
  • Entreetickets De Oude Kerk
  • Kopje koffie / thee en gebak
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan