9.2 /10 Trustpilot gebaseerd op 465 reviews
020 427 29 09
Kies uit 50+ tours
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wallentour in Amsterdam: Rondleiding & Geschiedenis

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Wallentour in Amsterdam: Rondleiding & Geschiedenis

Tijdens deze historische rondleiding wordt niet de nadruk gelegd op de actuele situatie, maar gaat jullie terug in de tijd, toen de stad zijn unieke vorm kreeg. Jullie bekijken de oude middeleeuwse panden en ontdekken dat er achter elke voordeur een interessante geschiedenis schuil gaat.

Dit gedeelte van Amsterdam bezit honderden bijzondere Rijksmonumenten. Kerken en torens vormen ook hier een 'UNESCO-waardig' stadsbeeld. De Oude Kerk is één van de oudst bewaard gebleven gebouwen van de stad. Al in de vroege 14e eeuw kwamen handelaren en ambachtslieden en allerlei Amsterdammers van verschillende pluimage hier luisteren naar donderpreken. Maar er is nog veel meer te vertellen over de Wallen....ontdek het zelf!

Special Amsterdam Red Light District City Tours

Tours Amsterdam is part of one the largest event-agencies in the Netherlands. Our city tours through Amsterdam are available in several international languages. Please contact us for further information and check www.mokumevents.com/guided-tours for more city tours and their description in english.

Inclusief
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Vakkundige gids (échte Amsterdammer)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan